The (Any)Thing opent derde locatie in Pathé Ypenburg

The(Any)Thing heeft zojuist aangekondigd haar derde locatie te openen bij Pathé Ypenburg.  Dit is de eerste keer ter wereld dat een on-demand bioscoop concept wordt geïntroduceerd in een multiplex bioscoop. De derde vestiging van The(Any)Thing krijgt zes boxes. De definitieve openingsdatum en overige details van deze samenwerking worden na de zomer bekendgemaakt. 

The(Any)Thing is wereldwijd dé pionier op het gebied van on-demand filmbeleving; de boutique-style mini-bioscopen zijn volledig afgestemd op de behoeften van de moderne bioscoopbezoeker. Filmliefhebbers kiezen zelf wat zij willen zien, wanneer en met hoeveel personen. Iedere mini-bioscoop van The(Any)Thing kenmerkt zich door een uniek design en bevat iconisch meubilair en geavanceerde beeld- en geluidstechnologie. 

The(Any)Thing is een elastisch concept waardoor de mini-bioscopen geplaatst kunnen worden in bijvoorbeeld design hotels, restaurants en musea. The(Any)Thing heeft de ambitie om op een verscheidenheid aan locaties een private cinema beleving toe te voegen. Sinds de lancering in 2021 beschikt The(Any)Thing over twee locaties waarvan Hotel New York in Rotterdam de meest recente is.

Het vernieuwende karakter van The(Any)Thing is internationaal erkend met o.a. de ‘Special Innovation Award 2021’ van de International Cinema Technology Association (ICTA) en de ADCN Dutch Creativity Award. Creatief bureau …,staat, verantwoordelijk voor het creatieve concept, ontwikkelt ook de volledige inrichting van The(Any)Thing bij Pathé Ypenburg. 

bron: pathe.nl

Lees ook op de site van Holland Film Nieuws: Nieuwe vestiging privébioscoop The(Any)Thing in Pathé Ypenburg