Pathé introduceert interactieve X-Cube escape experiences

Persbericht, Pathé -- Pathé en X-Corp slaan de handen ineen en brengen deze zomer de succesvolle X-Cube naar drie Pathé bioscopen. De eerste locatie is vandaag geopend bij Pathé Zwolle en in de komende maanden volgen nog twee locaties bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam. X-Cube is een interactieve digitale escaperoom experience voor 2 tot 6 personen. Met de toevoeging van X-Cube aan Pathé wordt nog meer fun en beleving toegevoegd aan de bioscopen, waardoor een bioscoopbezoek een nog completer dagje of avondje uit wordt.

Een missie naar mars, een horror-avontuur of een spionnentraining volgen? Het kan allemaal in de X-Cube. De X-Cubes zijn ruimtes van 4 bij 4 meter, gevuld met technische snufjes, zoals een immens touchscherm, controllers, blacklight, lichteffecten en een indrukwekkend geluidssysteem. In de X-Cube kunnen bezoekers diverse experiences van een uur of half uur lang spelen met 2 tot 6 personen. De experiences worden gepresenteerd door o.a. Katja Schuurman, Sterre Koning en Youtuber Ronald Vledder. 

X-Cube heeft al 20 succesvolle vestigingen in Nederland en twee in België. Pathé Zwolle is de eerste bioscoop in Nederland die wordt uitgerust met X-Cube. De twee volgende X-Cube locaties worden in de komende weken geopend bij Pathé Nijmegen en Pathé Schiedam.

Lees verder bij pathe.nl