Officiële opening Pathé Ypenburg

30ste Pathé bioscoop in Nederland, volledig uitgerust met Relax Seats

Pathé Ypenburg aan de Guldenlaan 3 in Den Haag is donderdag 11 mei 2023 officieel geopend. Directeur Jacques Hoendervangers, Theatermanager Pathé Ypenburg Bart van den Boom en presentator Martine Hauwert openden met een druk op de knop op feestelijke wijze de gloednieuwe bioscoop van Pathé, die volledig voorzien is van comfortabele Relax Seats, het beste beeld en geluid én gebouwd is volgens de laatste duurzaamheids- en energierichtlijnen.

Duurzame bioscoop: Pathé Ypenburg is voorzien van 8 zalen met in totaal maar liefst 1.442 Relax Seats. Het theater is gebouwd volgens de laatste duurzaamheids- en energierichtlijnen. Het gebouw is volledig voorzien van de meest energiezuinige klimaat- en verlichtingsinstallaties (zoals verwarming en koeling met lucht- en water-warmtepompen) die optimaal zijn afgestemd op het gebruik en de openingstijden van de bioscoop. Ook heeft de bioscoop 720 zonnepanelen op het dak.

Theatermanager Bart van den Boom: “Onze hypermoderne nieuwe bioscoop wordt sinds de opening erg goed bezocht. Tienduizenden inwoners van Den Haag en de omliggende gemeenten hebben al samen met hun familie en vrienden genoten van de beste films op het grote doek. Net zoals wij keken zij enorm uit naar deze bioscoop. De locatie, voorzieningen en Relax Seats worden door hen heel positief ontvangen.”

Bron: Pathé Ypenburg feestelijk geopend met videoboodschap Burgemeester Jan van Zanen (pathe.nl)